Tocãnița lui Gnowee

Legi dubioase

Nu ştiu cât de adevărate sunt, dar… enjoy! 😀

1. In Olanda este interzis să fumezi o ţigară normală într-o cafeanea, dar ai voie să… fumezi un joint!

2. Vânzarea gumei de mestecat, precum şi mestecarea proriu-zisă este interzisă încă din 1992 pe tot teritoriul oraşului-stat Singapore. Legea a fost elaborata în scopul de a menţine curăţenia.

3.  În mijloacele de transport din Asia de Sud-Est, nu ai voie să transporţi în plasă şi nici să mănânci un fruct numit “durian” care prezintă un miros puternic şi neplăcut.

4. Este împotriva legii să mori în clădirea Parlamentului (Westminster) în Londra. (daca ai de gand sa mori acolo, nu o face… altfel ajungi la inchisoare!) 

5. In anul 1979, regimul politic din Irak a interzis filmele cu arte martiale. (ne pare rau, Bruce, nu aici…) 

6. In Liban, barbatilor le este permis sa intretina acte sexuale cu animalele de sex feminin. Daca in schimb, un barbat este surprins in timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fara niciun fel de proces. (zoofilia e ok, dar homosexualitatea e prea de tot pentru oamenii astia) 

7. Datorita faptului ca celebrul personaj de desene animate Donald Duck nu purta pantaloni, filmele de desene animate care-l aveau drept erou principal au fost interzise de lege in Finlanda. (oh, tu! ratoi nebunatic si indecent ce esti!)

8. In anul 1935, guvernul Romaniei din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate Mickey Mouse a fost interzis pe motiv ca era atat de urat desenat incat speria copiii mici. (hai ca nu-i chiar asa urat

9. In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos. (imi imaginez cat de multi oameni au fost inchisi pentru asta… don’t you dare!) 

10. In statul american Vermont, pentru orice femeie care vrea sa poarte o proteza dentara este nevoie de acordul scris si semnat al sotului acesteia. (‘Iubire, pot sa-mi pun proteza dentara?’ ‘Nu, Predator, esti frumoasa si asa!’)

10.1 (pentru ca 11 ar strica numaratoarea) Singura tara din lume care nu a cenzurat niciun film porno este Belgia. (la ce ora ziceai ca-i primul avion?)

3 thoughts on “Legi dubioase

  1. :)))….fel de fel…lumi și lumi…evident că unele-s tâmpite rău!:)…deși aia cu durianul o înteleg.. chiar pute rău, rău!:)…p-aia din Olanda, o apreciez :P…belgienii???…n-ai fi zis că-s așa deschiși la minte:)

  2. Este împotriva legii să mori în clădirea Parlamentului (Westminster) în Londra

    Doamne iarta-ma ! Dupa ce mori ce puscarie sa mai faci 😀

Hai, zi si tu ceva

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s